Pensie lungă şi sănătate! Respect, Locotenent-colonel Cosmin Hada!

Duminică, 09 Februarie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Lt.col. Cosmin Hada 30 de ani pompier, 30 de ani coleg şi prieten! Cosmin Hada și-a început cariera la Arma ‘pompieri’ încă din perioada stagiului militar în anul 1989. În 1991 s-a angajat la Grupul de Pompieri Arad, iar luni, 3 februarie, a.c., după 28 de ani și 11 luni, și-a încheiat cariera de militar, o carieră frumoasă și plină de satisfacții.

Timp de 11 ani, dacă cetăţenii au sunat la 981, iar mai apoi la 112, cu siguranță l-au auzit şi pe Cosmin.

De-a lungul carierei, militarul a avut o evoluție considerabilă, a urmat cursuri de perfecționare și dezvoltare in domeniile “Management de Specialitate” și “Protecția Informațiilor Clasificate”.

A început cariera în specialitatea de ‘Radiotelefonist transmisiuni’ desfășurându-și activitatea în Dispecerat timp de 11 ani, apoi 4 ani în specialitatea “Secretariat Documente-Clasificate”, iar din 01 Decembrie 2007 și până la sfârșitul carierei, timp de 12 ani, a îndeplinit cu succes atribuții pe linie de ‘Protecția Informațiilor Clasificate’.

Pe parcursul carierei, ofițerul a fost recompensat în multe rânduri cu diplome de merit, felicitări verbale și scrise, citări prin OZU, chiar și două înaintări in grad înainte de termen, și anume la gradul de ‘plutonier adjutant’ în anul 2006, respectiv în gradul de ‘maior’ în anul 2011. Toate aceste recompense i s-au acordat datorită efortului depus pentru îndeplinirea cu succes a atribuțiilor, a profesionalismului de care a dat dovadă întotdeauna și loialitatea față de Arma pompieri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.