Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Szuiogan Gheorghe!

Marți, 18 Februarie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Szuiogan Gheorghe | imaginea 1 Mai mult decât profesie, mai mult decât vocație... aici se pare că e mâna destinului. Se prezenta, la începutul lunii decembrie a anului trecut, un tânăr absolvent al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, care, după primirea gradelor militare și depunerea jurământului, într-un cadru festiv, și-a început serviciul alături de tatăl său, pompier în cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare de 26 de ani.

Vineri, 14 februarie, a.c., a sosit clipa în care tatăl se desparte de tânărul, care, la fel ca atunci, se află în tura de serviciu. În această zi, plutonier adjutant Szuiogan Gheorghe a primit, cu multă emoție, "simbolurile" trecerii în rezervă: pălăria, bastonul și placheta onorifică.

Povestea a început cu mulți ani în urmă. Mândria și bucuria de a fi pompier l-a însoțit pe Gheorghe de la începutul carierei și, încă de atunci, încerca să îl apropie pe fiul său de această nobilă profesie. Dorința lui s-a împlinit, și în ziua pensionării au încercat să refacă poza din anul 2000, când Gheorghe avea 28 de ani, iar George 4 ani. Colegii îi zic că au reușit. P. S. Și autospeciala e aceeași.

Frumos destin! Frumoasă și nobilă meserie! Reprezentanţii ISU Satu Mare îl felicită și îi doresc să se bucure de sănătate și pensie cât mai mulți ani!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.