Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier major Țînțăreanu Remulus Toma!

Miercuri, 05 Februarie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier major Tintareanu Remulus Toma | imaginea 1 Vineri, 31 ianuarie, a.c., plt. maj. Țînțăreanu Remulus Toma, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, cunoscut ca „nea Romică” pentru mulți dintre colegii săi mai tineri, a intrat în ultima tură de serviciu, acesta urmând să treacă în rezervă cu drept la pensie începând cu data de 03 februarie.

Pentru cei 28 de ani în slujba cetățenilor, precum și pentru camaraderia de care a dat dovadă de-a lungul timpului, colegii săi i-au pregătit o surpriză frumoasă, care să rămână în amintirea sa. Dimineața, la intrarea în ultima tură de serviciu, nea Romică a fost felicitat și aplaudat de întregul personal, moment în care i-au fost înmânate și câteva articole care să-i reamintească de perioada petrecută în această familie, a pompierilor militari alexăndrineni.

Cu emoție în glas și lacrimi în ochi, acesta le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat, precizând că rezultatele pozitive obținute în cariera sa au fost întotdeauna rodul muncii în echipă și fără ca toți membri să participe activ, să acționeze ca un singur salvator, ele nu ar fi fost posibile.

Salvatorul și-a început cariera la 21 de ani, în calitate de militar angajat pe bază de contract, iar din anul 2005, a trecut în corpul subofițerilor, ca sergent major. În întreaga sa activitate s-a remarcat prin profesionalism, onestitate și implicare permanentă în menținerea în stare de operativitate a autospecialelor și echipamentelor de intervenție, precum și prin îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate, manifestând devotament, curaj și responsabilitate față de semeni.

Pentru rezultatele sale foarte bune și pentru modul profesionist de gestionare a intervențiilor în situații de urgență în calitate de comandant echipaj și conducător autospeciale, subofițerul a fost de două ori avansat în grad înainte de termen, în anul 2008 și 2013, precum și citat prin Ordin de Zi pe unitate în anii 2005, 2009 și 2012.

Nea Romică, asa cum te cunosc cu toții în unitate, colegii îți doresc multă sănătate, să te bucuri în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieții alături de cei dragi, o pensie lungă și pe măsura întregii cariere devotate în sprijinul comunității teleormănene!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.