Pensionări la ISU Covasna

Duminică, 09 Februarie 2020Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Pensionari la ISU Covasna | imaginea 1 Unul dintre cele mai emoţionante momente ale vieţii este acela al pensionării! Luni, 3 februarie, a.c., la sediul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe, într-un cadru festiv, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a colegilor - Plutonier adjutant-şef Lazăr Laurenţiu, Plutonier adjutant-şef Ancu Marius și Plutonier adjutant Blanariu Daniel.

La final de carieră, în semn de recunoaștere a calităților profesionale și umane, de apreciere a devotamentului, loialității și responsabilității dovedite în întreaga activitate desfășurată, le-au fost înmânate Diplome de Excelență din partea comenzii unităţii.

Cu gândul că încheierea anumitor etape în viaţă reprezintă viitoare oportunităţi, colegii le doresc sănătate deplină, fericire alături de cei dragi şi să se bucure de pensie cât mai mulţi ani.

Felicitări pentru întreaga activitate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.