Pensionări la ISU Giurgiu

Miercuri, 05 Februarie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensionari la ISU Giurgiu | imaginea 1 01 februarie, a.c. - un nou început! Oare cum va fi ziua de mâine pentru pompierii giurgiuveni: Plt. adj.-șef Iordache Nicolae, Plt. adj.-șef Ciurilă Ionuț, Plt. adj.-șef Mihalache Marcelian și Plt. maj. Gavrilă Florian?

Colegii de la ISU Giurgiu îşi exprimă încrederea că va fi o zi minunată, prima dintr-un șir lung de zile frumoase, în care se vor bucura de familie și în care le vor dărui celor dragi ceea ce poate le-a lipsit în cei aproape 30 de ani de serviciu: mai mult timp petrecut împreună.

Le sunt recunoscători pentru fiecare misiune de salvare la care au participat, pentru sprijinul reciproc și le doresc să fie sănătoși în noua etapă din viața lor - pensionarea.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.