Pensionări la ISU “Mihai Vitezul” al judeţului Covasna

Sâmbătă, 22 Februarie 2020Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Pensionari la ISU  Mihai Vitezul  al judetului Covasna | imaginea 1 Pensionarea este rodul dulce al muncii de o viaţă şi înţelepciunea unui nou început! Felicitări pentu o carieră deosebită! Luni, 17 februarie, a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Mihai Vitezul” al judeţului Covasna, într-un cadru festiv, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă, cu drept de pensie a pompierilor – Colonel (r) Luca Pavel şi Plutonier adjutant-şef (r) Schuler Bogdan.

Vizibili emoționaţi, aceştia au primit onorul militar din partea întregului colectiv al pompierilor covăsneni pentru întreaga lor activitate. Anii ce vor veni să vă aducă sănătate, împliniri şi linişte sufletească! La final de carieră, colegii le urează multă sănătate și o binemeritată pensie lungă!

Pensionari la ISU  Mihai Vitezul  al judetului Covasna | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.