Final de carieră pentru 3 subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa

Duminică, 01 Martie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Final de cariera pentru 3 subofiteri de la ISU  Basarab I  Dambovita | imaginea 1 Luni, 24 februarie, a.c., la sediul inspectoratului a fost organizată festivitatea de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a încă 3 subofițeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa. Este vorba despre Plutonier adjutant-șef Rădulescu Daniel și Plutonier adjutant-șef Toma Dan-Lucian de la Detașamentul de Pompieri Pucioasa și Plutonier adjutant-șef Stănescu Constantin de la Detașamentul de Pompieri Găești.

Pe timpul activității desfășurate în cadrul instituției, cele 3 cadre s-au remarcat prin profesionalism, devotament și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate. Cu ocazia pensionării, în semn de apreciere a întregii activități profesionale desfășurate, inspectorul șef le-a acordat Diploma de apreciere și Placheta onorifică.

A fost un moment plin de emoţie pentru toți cei prezenți, care i-au felicitat pe noii pensionari pentru activitatea desfăşurată, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi. Colegii le urează felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.