Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Tiţa Vasile şi Plt. adj.-șef Ioniţă Constantin!

Duminică, 15 Martie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Tita Vasile si Plt  adj  sef Ionita Constantin | imaginea 1 Doi subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa au trecut în rezervă. Miercuri, 11 martie, a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa, într-un cadru festiv, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a plutonierului adjutant-șef TIŢA Vasile (de la Detaşamentul de Pompieri Târgovişte) şi a plutonierului adjutant-şef IONIŢĂ Constantin (de la Garda de Intervenţie Potlogi).

Pe timpul activității desfășurate în cadrul instituției, cei 2 subofiţeri s-au remarcat prin profesionalism, devotament și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate. În semn de apreciere a întregii activități profesionale desfășurate, prim-adjunctul inspectorului șef le-a acordat Diploma de apreciere și Placheta onorifică.

Cu regret în suflet şi vizibili emoționaţi, cei doi au primit onorul militar din partea foştilor colegi care, la final de carieră, i-au felicitat pentru întreaga activitate desfăşurată, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi, felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.