Nouă pompieri bistriţeni s-au întors acasă, după 14 zile pe frontul bucovinean

Sâmbătă, 25 Aprilie 2020Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Noua pompieri bistriteni s au intors acasa  dupa 14 zile pe frontul bucovinean | imaginea 1 “A fost mai greu decât ne-am așteptat, dar ne bucurăm că am reușit să ne ducem misiunile la bun sfârșit!”, au spus aceştia, aproape în cor, în momentul în care au fost întâmpinați de colegi.

În acest moment, sunt sub efectul procedurii specifice după întoarcerea din misiune și există speranța că se vor putea alătura curând salvatorilor bistrițeni din prima linie. Experiențele profesionale și de viață trăite alături de pompierii suceveni și botoşăneni le-au adus un plus de cunoștințe care vor fi folosite, cu siguranță, in misiunile zilnice.

Colegii de la ISU Bistriţa-Năsăud le mulțumesc celor care i-au ajutat să se adapteze rapid şi îi felicită pentru modul în care au reprezentat unitatea în această luptă inegală, cu un dușman invizibil. Bine ați revenit acasă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.