Final de carieră militară pentru 3 pompieri albaiulieni

Vineri, 22 Mai 2020Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Final de cariera militara pentru 3 pompieri albaiulieni | imaginea 1 După peste 30 de ani de serviciu militar în slujba cetățenilor, Plt. adj. Sabău Daniel, Plt. adj. Motogna Virgil Dorin și Plt. adj.-șef Helerea Ovidiu au fost trecuți, luni, 18 mai a.c., în cadrul unui ceremonial militar, în rezervă cu drept la pensie.

Reprezentanţii ISU Alba îi felicită pentru modul în care au activat în toți acești ani și pentru devotamentul și profesionalismul de care au dat dovadă. Le doresc multă sănătate colegilor, o pensie cât mai lungă și le reamintesc că rămân parte activă din marea familie a pompierilor!

Iar, fiindcă un capitol încheiat este întotdeauna precedat de un alt început, în aceeaşi zi, 14 elevi ai Școlii de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu" Boldești vor începe stagiul de pregătire în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,UNIREA" al județului Alba. Li se urează o carieră plină de satisfacții profesionale!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.