Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel (r) Haiduc Ștefan-Marius!

Vineri, 29 Mai 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel  r  Haiduc Stefan Marius | imaginea 1 A schimbat şapca militară cu pălăria de pensionar! A venit timpul ca domnul colonel Haiduc Ştefan Marius să culeagă roadele muncii din timpul activității desfășurate în marea familie a pompierilor vrânceni.

Pe parcursul celor 26 de ani de carieră militară a fost un exemplu de ambiție și perseverenţă, reușind să urce pe treptele ierarhiei de la gradul de sergent major la cel de colonel, îndeplinind cu succes atribuțiile funcțiilor de execuție, cât și responsabilitatea funcțiilor de conducere. Profesionalismul, dăruirea şi seriozitatea sunt atribute care i-au ghidat cariera, ajutându-l să câştige respectul și aprecierea colegilor.

Debutul în cariera militară a fost la 01 februarie 1995, odată cu acordarea primului grad, sergent-major, în urma susținerii examenului de încadrare ca subofițer din sursă externă la Grupul de Pompieri ”Vasile Goldiș” Arad. De la încadrare până la 01 august 1998 și-a desfășurat activitatea în cadrul Companiei de Pompieri Gurahonț, ocupând funcția de șef gardă intervenție-stingere. La data de 01 august 1998, a fost mutat la cerere la Grupul de Pompieri ”Anghel Saligny” al județului Vrancea. A fost repartizat la Stația de Pompieri Panciu unde și-a desfășurat activitatea până în iulie 2005, ocupând pe rând funcțiile de subofițer administrativ principal și șef gardă de intervenție-stingere.

În perioada iulie 2005 - decembrie 2007 a încadrat funcția de subofițer administrativ principal la Serviciul Logistic. La data de 15 decembrie 2007, în urma promovării concursului de trecere în corpul ofițerilor, primește gradul de maior, fiind încadrat în funcția de adjunct comandant secție la Secția de Pompieri Adjud. Din decembrie 2008 până în luna mai 2010 a îndeplinit funcția de ofițer specialist I la Compartimentul Mobilizare.

Timp de aproape 9 ani, în perioada mai 2010 – februarie 2019 a fost comandant secție la Secția de Pompieri Adjud. Din februarie 2019 până în luna noiembrie 2019 a fost împuternicit șeful Serviciului Logistic, iar în ultimele 7 luni, respectiv noiembrie 2019 – mai 2020, a fost împuternicit locțiitor al comandantului Detașamentului de Pompieri Focșani. Cu data de 18 mai a.c., domnul colonel (r) Haiduc Ștefan-Marius a trecut în rezervă, cu drept la pensie de serviciu pentru limită de vârstă.

Cu această ocazie, reprezentanţii ISU Vrancea îi mulţumesc pentru curajul şi devotamentul dovedit faţă de Armă şi faţă de semeni, adresându-i sincere urări de sănătate, fericire şi cât mai multe împliniri alături de cei dragi. Îi urează felicitări pentru întreaga activitate şi îi doresc o pensie îndelungată şi liniştită!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.