Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Ciocoteală Sorin!

Vineri, 29 Mai 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Ciocoteala Sorin | imaginea 1 Deși ne aflăm sub stare de alertă, ca urmare a pandemiei generate de noul coronavirus, viața merge mai departe, urmându-și cursul firesc. Miercuri, 20 mai a.c., într-un cadru festiv, Plutonier adjutant Ciocoteală Sorin a pășit într-o nouă etapă a vieții, și anume pensionarea.

Timp de peste 30 de ani, pompierul mehedinţean a urmat o carieră militară, bazată pe disciplină și devotament, dintre care aproape 14 ani a intervenit în situații de urgență pentru a proteja cetățenii județului Mehedinți, bunurile acestora, dar și mediul.

În această zi și-a luat rămas bun de la colegii săi pe care s-a bazat de-a lungul timpului în îndeplinirea misiunilor, momentul fiind unul atipic, emoția acestuia fiind ascunsă în spatele unor măști. Deși au fost nevoiți să poarte mască și să păstreze distanța impusă de respectarea măsurilor de siguranță, colegii i-au fost aproape în aceste momente pline de încărcătură sufletească și i-au transmis cele mai sincere urări de sănătate, bucurii și o pensie îndelungată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.