Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Matei Octavian!

Vineri, 29 Mai 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Matei Octavian | imaginea 1 30 de ani...fără câteva zile. Tavi este pompier din 1990, atunci când a venit în armată și a îndrăgit această Armă. Nici nu se putea altfel, este prea frumos să fii pompier. Din 1992 s-a angajat la Grupul de Pompieri Arad şi 28 de ani au trecut repede, poate prea repede.

Toată cariera a fost conducător de autospeciale și, în ultimii ani, comandant de echipaj. A condus toate autospecialele de intervenție, de la vechiul SR 114, până la noile şi sofisticatele autospeciale de stingere, bărci, șenilate şi alte utilaje. Şi nu doar că le-a condus, dar le-a și reparat pe toate, atunci când a fost nevoie. A fost și a rămas un profesionist desăvârșit care şi-a îndeplinit cu succes toate misiunile și nu au fost puține: câteva sute de incendii, inundații, descarcerări sau intervenții SMURD.

Colegii de la ISU Arad îi urează să fie sănătos şi să se bucure de pensie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.