Pensionări la ISU Giurgiu

Marți, 19 Mai 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensionari la ISU Giurgiu | imaginea 1 28 de ani de carieră militară, cu împliniri, sacrificii și lecții învățate, alături de colegi care i-au devenit familie, au trecut destul de repede pentru Plt. adj.-șef Nicolae Claudius-Toni, șeful Gărzii 1 de Intervenție-Stingere din cadrul Detașamentului Bolintin Deal.

Acesta a fost un profesionist pe care întotdeauna s-au putut baza colegii lui, un om cu experiență și înțelepciune, care a știut cum să coordoneze cu succes fiecare misiune.

Și tot din nordul județului, de această dată de la Garda de Intervenție Mihăilești, s-a pensionat şi Plt. adj.-șef Mâniceanu Petre, cel care a avut grijă ca echipajele de pompieri să ajungă rapid și în siguranță la fiecare apel. În lupta contra timp avea o singură variantă: de a ieși învingător, pentru el și pentru ceilalți. Și a reușit.

Sunt doi colegi care încep o nouă etapă a vieții: pensionarea. Pentru întreaga activitate și pentru devotamentul față de Arma Pompierilor, reprezentanţii ISU Giurgiu le mulțumesc! Le doresc să fie sănătoși și le urează să se bucure de binemeritata pensie mulți ani de acum înainte!

Pensionari la ISU Giurgiu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.