Respect, Locotenent-colonel Stroescu Joe!

Vineri, 29 Mai 2020Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Respect  Locotenent colonel Stroescu Joe | imaginea 1 Pentru întreaga activitate, desfășurată la un nivel ridicat de profesionalism și pentru modul de gestionare și încheierea cu succes a misiunii de acordare a asistenței internaționale în cadrul Mecanismului European Comunitar, desfășurată în Italia în perioada 07 - 25 aprilie a.c., alături de o echipă de 11 cadre medicale, maiorul Stroescu Joe a fost înaintat în gradul următor, respectiv în gradul de locotenent-colonel, în mod excepțional.

Festivitatea a avut loc vineri, 22 mai a.c. și s-a desfășurat în prezența comenzii inspectoratului, într-un cadru restrâns, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus Sars-Cov-2.

”Reușita acestei misiuni a depins și de ajutorul și suportul oferit de cei de acasă, de colegii noștri care, deși nu au fost fotografiați și filmați, au lucrat fără întrerupere pentru îndeplinirea în cele mai bune condiții a mandatului încredințat...”, mărturisește cu emoție locotenent-colonelul Joe Stroescu.

Comanda inspectoratului îi urează în continuare o carieră încununată de succes și de împlinire profesională.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.