Zi aniversară la Stația de Pompieri Panciu și la Punctul de Lucru Soveja

Luni, 04 Mai 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Zi aniversara la Statia de Pompieri Panciu si la Punctul de Lucru Soveja | imaginea 1 Prima zi a lunii mai este un motiv de sărbătoare pentru pompierii vrânceni. În această zi, în urmă cu 22 ani a fost inaugurată Stația de Pompieri Panciu. De asemenea, la data 1 mai 2011 a fost înființat Punctul de Lucru Soveja. În tot acest timp, pompierii pănceni și cei sovejeni au slujit, cu devotament şi profesionalism, pentru menţinerea climatului de siguranţă în raionul de intervenţie, fiind permanent la datorie.

Aniversarea este un prilej de retrospectivă a misiunilor desfăşurate de-a lungul timpului, care au constat în intervenţii de stingere a incendiilor, misiuni de înlăturare sau limitare a consecinţelor diferitelor situaţii de urgenţă, calamităţi naturale, acordare a primului ajutor calificat şi alte catastrofe.

Totodată, este un moment potrivit să ne exprimăm aprecierea și recunoștința față de cei care au condus și au îndrumat efectivele în lupta pentru apărarea vieții, în diferitele situații de urgență.

Reprezentanţii ISU Vrancea le adresează tuturor urări de sănătate și sincere mulțumiri pentru modul în care și-au desfășurat activitatea. La ceas aniversar, le doresc colegilor lor, pănceni și sovejeni, misiuni încununate de succes, alături de tradiționalul: La mulți ani!

Le adresează un gând bun salvatorilor, care întotdeauna au dovedit că sunt alături de semeni, în orice împrejurare.

Zi aniversara la Statia de Pompieri Panciu si la Punctul de Lucru Soveja | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.