A 8-a subunitate din cadrul ISU Gorj este operațională - Punctul de Lucru Rovinari

Marți, 30 Iunie 2020Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj, Florin Gurgui - Beautiful Memories

A 8 a subunitate din cadrul ISU Gorj este operationala   Punctul de Lucru Rovinari | imaginea 1 Începând de joi, 25 iunie a.c., cea de-a 8-a subunitate din cadrul ISU Gorj este operațională.

La inaugurarea Punctului de Lucru Rovinari - subunitate componentă a Detașamentului de Pompieri Motru din cadrul ISU Gorj, pompierii gorjeni s-au bucurat de prezența domnului Nelu Tătaru - Ministrul Sănătății, domnului Dan Vîlceanu - deputat de Gorj, domnului colonel Cristian Radu - Prim-adjunct al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, domnului Cristinel Rujan - Prefectul Județului Gorj, domnului Cosmin Mihai Popescu - Președintele Consiliului Județean Gorj, precum și a șefilor instituțiilor cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență.

Începând din această zi, cetățenii orașului Rovinari și ai comunelor Bîlteni, Cîlnic, Dragotești, Fărcășești, Negomir, Telești și Urdari vor beneficia, într-un timp mult mai scurt, de ajutorul pompierilor militari atunci când se vor confrunta cu o situație de urgență.

O autospecială de lucru cu apă și spumă dotată cu echipamente pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și un autocamion de intervenție, încadrate cu echipaje profesioniste de pompieri, reprezintă resursele care încadrează Punctul de Lucru Rovinari.

Se adresează mulțumiri pentru această realizare domnului Robert-Dorin Filip - Primarul orașului Rovinari, conducerii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, conducerii Departamentului pentru Situații de Urgență, conducerii Ministerului Afacerilor Interne, Instituției Prefectului - Județul Gorj, Consiliului Județean Gorj, precum și tuturor instituțiilor colaboratoare.

Reprezentanţii ISU Gorj le urează colegilor care încadrează această subunitate mult succes în îndeplinirea misiunilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.