Depunerea jurământului militar – moment emoționant pentru 8 elevi pompieri mehedințeni

Luni, 01 Iunie 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Depunerea juramantului militar   moment emotionant pentru 8 elevi pompieri mehedinteni | imaginea 1 Vineri, 29 mai a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta”, opt tineri mehedințeni, elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești, s-au legat de țară prin depunerea jurământului militar.

Deși ceremonia militară s-a desfășurat într-un cadru restrâns, în contextul respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii noului coronavirus, atmosfera a fost una încărcată de emoție și sentimente înălțătoare.

Tinerii pompieri au trăit sentimentul mândriei de a face cinste acestei Arme, dar și al datoriei, prin asumarea responsabilității acțiunilor viitoare. Bucuria momentului le-a fost umbrită de faptul că persoanele dragi nu le-au putut fi aproape la acest început de drum, însă i-a făcut mai dornici de a demonstra că pot face față provocărilor și le-a întărit credința că, printr-o pregătire temeinică, vor reuși să protejeze semenii, bunurile acestora și mediul înconjurător.

Reprezentanţii ISU Mehedinţi le doresc succes în îndeplinirea misiunilor încredințate și le mulțumesc că au ales să se alăture familiei pompierilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.