Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Trifu Eugen!

Vineri, 05 Iunie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Trifu Eugen | imaginea 1 29 de ani, 9 luni și 9 zile de carieră, timp în care a îndeplinit funcţii de răspundere pe diferite trepte ale ierarhiei militare, manifestând responsabilitate, demnitate, onestitate, curaj şi devotament în misiunile încredințate, ele fiind cuprinse în CV-ul impresionant al Colonelului Trifu Eugen, care a ieșit la pensie de pe funcția de adjunct al Inspectorului-Șef, cu data de 02 iunie a.c.

Colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "A. D. Ghica" al județului Teleorman îşi exprimă respectul şi aprecierea pentru perseverenţa şi modul exemplar în care s-a dedicat profesiei de POMPIER, adresându-i mulţumiri sincere pentru efortul depus.

Cu gândul că încheierea anumitor etape în viaţă reprezintă viitoare oportunităţi, îi doresc sănătate deplină, fericire alături de cei dragi şi să se bucure de pensie cât mai mulţi ani!

Felicitări pentru întreaga activitate!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.