Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj. Ursu Ovidiu Constantin şi Plt. adj. Drumea Gheorghe!

Luni, 08 Iunie 2020Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  Ursu Ovidiu Constantin si Plt  adj  Drumea Gheorghe | imaginea 1 „Pensionarea este rodul dulce al muncii de o viaţă şi înţelepciunea unui nou început.” Domnul Plutonier adjutant URSU OVIDIU CONSTANTIN şi domnul Plutonier adjutant DRUMEA GHEORGHE din cadrul Detașamentului de Pompieri Făgăraș şi-au luat rămas bun de la colegi, după aproape 30 de ani de carieră militară.

După aproape 30 de ani de carieră militară, domnul Plt. adj. Ursu Ovidiu Constantin a mărturisit:

"Fiecare dintre noi lasă o umbră pe acest pământ. Important este ce fel de umbră lăsăm, de șarpe veninos aducător de moarte sau de pom roditor, binefăcător. M-am întrebat de foarte multe ori ce fel de umbră las eu. Nu știu sigur, dar ştiu sigur un lucru, că în toata cariera mea, am dat dovadă de seriozitate şi devotament îmbrăcate cu mult suflet, de-aceea poate am avut parte și de foarte multe satisfacții. Fă din viaţa ta un vis și din visul tău o viaţă!

După aproape 30 de ani de carieră militară, adică o viaţă, un vis, am însă şi un regret acum, la final de voiaj militar: că nu o sa mai pot retrăi toate acele momente frumoase care mi-au adus satisfacţii profesionale de-a lungul carierei militare. Dragi colegi, fiţi curajoşi în faţa tuturor provocărilor, să înfruntaţi uniţi şi cu demnitate orice obstacole, să fiţi puternici pentru a le depăşi şi să aveţi parte de împliniri şi satisfacţii profesionale. Îmi permit şi un citat care poate fi un motto atât pentru mine, cât şi pentru dumneavoastră: “Bucură-te de fiecare zi aşa cum vine ea, de oameni aşa cum sunt ei! Trecutul m-a invăţat să apreciez prezentul, şi nu vreau sa îl stric îngrijorându-mă exagerat de viitor. Viaţa poate fi trăită oriunde. Decorul nu are nicio importanţă, esenţială este intensitatea. Bogații nu sunt neapărat fericiți, fericiții sunt bogați.

DRAGII MEI COLEGI, VREAU SA VĂ MULŢUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT ȘI PENTRU TOATE și să vă asigur că veți rămâne mereu în inima mea, căci inima mea are doar poarta de întrare, cine a intrat o dată nu mai iese. Dumnezeu să vă dea timp să vă puteți bucura de oameni dragi și oameni dragi să vă puteți bucura de timp. AM ONOAREA SA VĂ SALUT!"

Reprezentanţii ISU Braşov le adresează felicitări pentru întreaga activitate desfășurată pentru salvarea vieții oamenilor și pentru îndeplinirea tuturor misiunilor care le-au revenit în numeroșii ani petrecuţi în cadrul inspectoratului şi le doresc mulți ani frumoși, sănătate, bucurii şi o pensie cât mai îndelungată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.