Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Mincu Siomin!

Vineri, 05 Iunie 2020Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Mincu Siomin | imaginea 1 „Pensionarea este rodul dulce al muncii de o viaţă şi înţelepciunea unui nou început.” Miercuri, 03 iunie a.c., la sediul ISU Braşov, domnul Plutonier adjutant-șef MINCU SIOMIN şi-a luat rămas bun de la colegi.

A venit momentul ca, după 14 ani de activitate în cadrul ISU Braşov, să pună punct carierei militare, intrând de acum în rândul cadrelor militare în rezervă.

Inspectorul-şef, domnul Locotenent-colonel Marciu Lucian, a apreciat într-un mod pozitiv întreaga sa activitate, adresându-i mulţumuri în numele întregului personal.

Reprezentanţii ISU Braşov îi transmit felicitări pentru întreaga activitate desfășurată pentru îndeplinirea misiunilor care i-au revenit în numeroșii ani dedicați slujirii intereselor cetățenilor şi comunităților.

La final, dar la început de nou drum, îi transmit: Mulți ani frumoși, multă sănătate, multe bucurii şi o pensie cât mai îndelungată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.