Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Sima Ioan Liviu!

Luni, 01 Iunie 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Sima Ioan Liviu | imaginea 1 Vineri, 29 mai a.c., a fost ultima tură de serviciu a Plutonierului adjutant-şef Sima Ioan Liviu. După 30 de ani de armată, din care 25 de ani ca șofer paramedic pe ambulanța SMURD în cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, acesta şi-a luat la revedere de la întreg colectivul și a trecut în rezervă.

Reprezentanţii ISU Mureş îi mulțumesc pentru faptul că le-a împărtășit din vasta experiență de salvator, numai Dumnezeu știe câte vieți au fost salvate datorită oamenilor ca el. A fost o onoare să îl aibă în marea familie a pompierilor mureșeni şi îi doresc pensie lungă și multă sănătate.

La ieșirea din ultima tură de serviciu a plutonierului adjutant-șef Sima Ioan Liviu, salvatorii mureșeni au asistat la un moment extrem de emoționant.

Pentru “dedicarea și abnegația timp de 25 de ani în serviciul SMURD Mureș”, domnul Secretar de Stat, Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, Doctor Raed Arafat, i-a acordat domnului plutonier adjutant-șef Sima Ioan Liviu, EMBLEMA DE ONOARE a DSU.

Emblema de Onoare i-a fost înmânată de către domnul Inspector-Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș, domnul Colonel Handrea Călin, care i-a mulțumit pentru tot devotamentul și dedicarea de care a dat dovadă de-a lungul carierei militare.

Stimate camarad, colegii de la ISU Mureş îți doresc să primești înzecit la cât ai oferit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.