Recompensare pentru spiritul civic, în cadrul Detașamentului de Pompieri Caracal

Luni, 08 Iunie 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Recompensare pentru spiritul civic  in cadrul Detasamentului de Pompieri Caracal | imaginea 1 Maistru militar Vlad Tudor Vasile, Plutonier major Enuș Victor Vasile, Plutonier major Popa Cătălin Laurențiu și Sergent major Bălașea Andrei Mihai, toți din cadrul Detașamentului de Pompieri Caracal, au fost recompensați joi, 4 iunie a.c., de comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, pentru spiritul civic de care au dat dovadă.

Maistru militar Vlad Tudor Vasile și Plutonier major Enuș Victor Vasile au acționat, în data de 21 mai a.c., pentru salvarea unei femei din râul Olt.

De asemenea, Plutonier major Popa Cătălin Laurențiu și Sergent major Bălașea Andrei Mihai au intervenit la un accident rutier, în municipiul Caracal, în data de 09 aprilie a.c.

Reprezentanţii ISU Olt le mulțumesc pentru spiritul civic și implicarea de care au dat dovadă și se bucură să îi aibă în fiecare zi alături de pompieri!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.