Şapte pompieri prahoveni și-au luat rămas bun de la camarazi!

Luni, 01 Iunie 2020Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Sapte pompieri prahoveni si au luat ramas bun de la camarazi | imaginea 1 După o viață dedicată în slujba cetățenilor, șapte salvatori și-au luat rămas bun de la camarazi! Fiecare a scris o filă în istoria pompierilor prahoveni, filă care va dăinui mai departe și va servi ca o lecție de curaj, determinare și motivație pentru cei care duc mai departe misiunile.

Momentul retragerii din activitate a unui pompier este emoționant, atât pentru cel care își încheie cariera, cât și pentru cei care le-au fost alături, la intervenții și misiuni. Pentru salvatori rămân în urmă ani mulți, cu riscuri și sacrificii asumate, dar și multe bucurii sufletești.

Colegii de la ISU Prahova le sunt recunoscători pentru fiecare misiune de salvare la care au participat, pentru sprijinul reciproc și le doresc să fie sănătoși în noua filă din viața lor.

Multă sănătate, să vă bucuraţi în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieţii alături de cei dragi, o pensie lungă şi pe măsura întregii cariere devotate în sprijinul comunității prahovene!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.