Sărbătorire la venerabila vârstă de 90 de ani

Miercuri, 17 Iunie 2020Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Sarbatorire la venerabila varsta de 90 de ani | imaginea 1 Locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu, unul din cei mai longevivi pompieri din Botoșani, a fost sărbătorit la împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani de către salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani.

În condiții impuse de pandemie, pompierii botoșăneni i-au înmânat sărbătoritului o plachetă onorifică, o diplomă de recunoștință și un tort aniversar, în semn de înaltă prețuire și respect pentru o viață dedicată ajutorării semenilor, pentru profesionalism și sacrificiu, pentru exemplul dat generațiilor viitoare și pentru puterea de a construi singura instituție aflată pe primul loc în inima românilor.

Locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu s-a născut pe data de 10 iunie 1930, la Rădăuți, Prut. Locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu a făcut parte din comanda Grupului de Pompieri Botoșani încă de la înființare, mai exact pe 26 februarie 1968. Până în anul 1985, când s-a pensionat, a îndeplinit diferite funcții în cadrul unităților de pompieri din Botoșani, Iași, Brașov, Făgăraș și Suceava.

Încă puternic, seniorul reprezintă o lecție vie de istorie a pompierilor botoșăneni și a demonstrat, încă o dată, că dragostea de semeni nu se pensionează niciodată.

Reprezentanţii ISU Botoşani îi adresează mulțumiri domnului locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu pentru tot ce a făcut pentru semeni!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.