Trei paramedici SMURD au fost recompensați cu "Premiul Altruism"

Luni, 01 Iunie 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Trei paramedici SMURD au fost recompensati cu  Premiul Altruism | imaginea 1 Vineri, 29 mai a.c., într-un cadru festiv, trei paramedici SMURD din cadrul ISU Harghita, care s-au remarcat prin participarea la numeroase misiuni de acordare a primului ajutor medical și de transport a persoanelor suspecte sau confirmate cu COVID-19, au fost recompensați, de către președintele Consiliului Județean Harghita, d-l Borboly Csaba, cu "Premiul Altruism", în semn de recunoaștere a activității altruiste desfășurate în folosul comunității din județ.

Totodată, prefectul județului Harghita, d-l Proca Ion, le-a acordat diplome pentru activitatea profesională desfășurată în contextul limitării infecției cu coronavirusul SARS-CoV-2. Reprezentanţii ISU Haghita îşi exprimă mândria faţă de colegii lor: Antal Laszlo Levente, Oltean Gheorghe Vasile și Sandor Zsolt. Felicitări!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.