Trei pompieri cu o vechime de peste 26 de ani de carieră au ieșit la pensie

Luni, 01 Iunie 2020Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Trei pompieri cu o vechime de peste 26 de ani de cariera au iesit la pensie | imaginea 1 Chiar şi pompierii militari ies la pensie... după mulţi ani de muncă... Vineri, 29 mai a.c., la Detaşamentul de Pompieri Calafat, într-o atmosferă plină de emoţie, trei pompieri au ieșit la pensie în aplauzele colegilor.

Cei mai tineri pensionari sunt: Plutonier adjutant-șef Popescu Adrian, Plutonier adjutant Curucu Angelică și plutonier adjutant Șchiopu Virgil. După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, cei trei subofițeri au trecut în rezervă.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul de la sediul subunității de intervenție, pompierii s-au despărțit de colegii lor de arme, care după o lungă perioadă în seviciul Patriei, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Conducerea inspectoratului i-a felicitat pe cei trei pompieri, cărora le-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității, urându-le să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.