10 pompieri maramureşeni au trecut în rezervă

Sâmbătă, 04 Iulie 2020Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

10 pompieri maramureseni au trecut in rezerva | imaginea 1 Marţi, 30 iunie a.c., la sediul I.S.U. Maramureș a avut loc festivitatea de trecere în rezervă a zece cadre militare.

Începând cu data de 01 iulie a.c., pompierii care și-au desfășurat activitatea la reședința Inspectoratului, Detașamentul de Pompieri Baia Mare, Garda de Intervenție Fărcașa, Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației și Secția de Pompieri Vișeu de Sus, au trecut în rezervă cu drept la pensie.

Colonelul Băltaru Pavel, inspectorul-șef al ISU Maramureș, a dat citire ordinelor de trecere în rezervă, i-a felicitat și le-a mulțumit pentru întreaga activitate depusă în slujba semenilor. De asemenea, toți cei zece rezerviști au primit și plachete de onoare din partea colegilor.

Colectivul pompierilor maramureșeni le urează să aibă parte de mulți ani cu sănătate și pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.