25 de ani de activitate pentru salvarea vieții oamenilor - Plt. adj.-şef Badea Marian

Marți, 14 Iulie 2020Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

25 de ani de activitate pentru salvarea vietii oamenilor   Plt  adj  sef Badea Marian | imaginea 1 Sâmbătă, 11 iulie a.c., Plt. adj.-şef Badea Marian din cadrul Secției de Pompieri Zărnești a împlinit 25 de ani de activitate, 25 de ani de când a pășit pentru prima oară în curtea unității de pompieri și a decis să intervină pentru salvarea vieții oamenilor și să fie aproape de semeni atunci cânď au nevoie de ajutor.

A fost primul campion balcanic din România la concursurile profesionale ale pompierilor militari, a participat la Campionatul Mondial de la Moscova la concursurile profesionale ale pompierilor militari şi a fost multiplu campion național.

Reprezentanţii ISU Braşov îi doresc în continuare mult succes în nobila misiune și îl felicită pentru întreaga activitate desfășurată de-a lungul celor 25 de ani!

25 de ani de activitate pentru salvarea vietii oamenilor   Plt  adj  sef Badea Marian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.