Festivitate de trecere în rezervă a trei pompieri gălăţeni

Sâmbătă, 04 Iulie 2020Galati
Sursa Foto: Facebook ISU Galati

Festivitate de trecere in rezerva a trei pompieri galateni | imaginea 1 Începând cu data de 01 iulie a.c., trei dintre colegii care și-au desfășurat activitatea la Detașamentul de Pompieri Galați și-au încheiat activitatea după 30 de ani puși în slujba comunității. Au rămas în urmă foarte mulţi ani plini cu situații delicate, neprevăzute, dar şi multe momente care i-au marcat şi implinit ca oameni.

Inspectorul-șef al ISU Galați și comanda unității i-au felicitat și le-au mulțumit pentru întreaga activitate depusă în slujba semenilor. De asemenea, cei trei rezerviști au primit și plachete de onoare din partea colegilor și a IPA Regiunea 3.

OPRIȘAN NICU a fost încadrat ca militar angajat în timpul Revoluției și a activat ca operator radar (Radiolocație) în cadrul MapN, până în anul 2006. Din 2006 până recent și-a desfășurat activitatea în calitate de comandant echipaj și conducător autospeciale la Detașamentul de Pompieri Galați. Sfatul său către tinerii salvatori care au preluat torța de foc este să devină buni profesioniști, punând unitatea pe primul loc.

LEFTER GELU a fost încadrat la Artileria antitanc în 1990, iar din 1995 la Batalionul de Infanterie „Sf. Ap. Andrei” Galați. Cu această ocazie, a participat timp de 6 luni la o misiune internațională în Afganistan. Din 2006 până recent a fost încadrat pe postul de comandant echipaj și conducător autospeciale la Detașamentul de Pompieri Galați. Alături de mulțumirea adresată tuturor colegilor alături de care și-a desfășurat activitatea, sfatul său este aceeași deviză care i-a marcat viața de militar: „Să nu lăsați pe nimeni în urmă” – toți să se întoarcă teferi acasă.

TUDOR LIVIU are vechime de 12 ani în cadrul MapN, cu specializarea Transmisiuni. Din 2006 a fost încadrat cu specializarea CBRN, el încheind o carieră frumoasă alături de un colectiv profesionist.

Colectivul pompierilor gălățeni le urează să aibă parte de mulți ani cu sănătate și pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.