Final de carieră pentru 4 pompieri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa

Luni, 06 Iulie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Final de cariera pentru 4 pompieri de la ISU  Basarab I  Dambovita | imaginea 1 Joi, 2 iulie a.c, la sediul ISU ”Basarab I ” Dâmbovița, a avut loc un eveniment emoționant pentru pompierii dâmbovițeni – trecerea în rezervă, cu drept de pensie, a patru cadre militare: Plutonier adjutant-șef NEAGU Nicu de la Detașamentul Pucioasa (37 ani vechime în muncă), Plutonier adjutant-șef NIȚOI Ilie Iulian de la Detașamentul Titu (29 ani vechime în muncă), Plutonier adjutant-șef PĂUNESCU Gheorghe de la Detașamentul Găești (35 ani vechime în muncă) și Plutonier adjutant-șef CROITORU Romică de la Detașamentul Târgoviște (33 ani vechime în muncă).

Pe timpul activității desfășurate în cadrul instituției s-au remarcat prin profesionalism, curaj și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate. Cu ocazia pensionării, celor patru cadre militare li s-au conferit diplome de apreciere, în semn de mulțumire pentru întreaga activitate profesională.

Acum, la finalul carierei lor, colegii își exprimă cele mai sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi. Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă, dragi colegi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.