Pensie lungå şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Negrilă Emil!

Sâmbătă, 25 Iulie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lung  si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Negrila Emil | imaginea 1 Duminică, 19 iulie a.c., a fost ultima tură pentru Negrilă Emil, ultima tură după 27 de ani de armată şi 12 ani de SMURD.

În cei 12 ani, a fost la zeci de accidente pe Valea Mureșului, a salvat zeci de vieți, dar a văzut și zeci de vieți pierdute. A fost o tură în care el, salvatorul, a plecat din nou la intervenție împreună cu echipajul descarcerare. Profesia asta, vocația lui de salvator, l-a urmărit până la sfârșitul carierei de pompier.

Cu un ochi a plâns şi cu unul a râs, a plâns pentru că a fost ultima tură, pentru cei pe care nu i-a putut salva din accident şi a zâmbit mulțumit pentru că, până la sosirea ajutoarelor, a reușit să stabilizeze cele două fetițe care se aflau în mașină.

Această ultimă tură a cuprins toți cei 12 ani în care a fost comandant de echipaj pe SMURD EPA, la Garda de Intervenție Nr. 1 Bârzava, din cadrul Secției de Pompieri Bârzava.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.