Pensie lungă şi sănătate! Pensionări la ISU Mureş

Luni, 06 Iulie 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensie lunga si sanatate  Pensionari la ISU Mures | imaginea 1 După 29 de ani de carieră militară, miercuri, 01 iulie a.c., domnul Plutonier adjutant-şef Covrig Nelu şi-a luat la revedere de la colegi și a trecut în rezervă.

De marţi, 30 iunie a.c., a trecut în rezervă și domnul Colonel Ardelean Mihai din cadrul ISU Maramureș, care în ultimele 6 luni, a sprijinit ISU Mureș în activitățile de logistică ca adjunct al Inspectorului-Șef.

Joi, 2 iulie a.c., după o carieră militară de peste 26 de ani, domnul Plutonier adjutant-şef Hălăștoan Iuliu-Valeriu şi-a luat la revedere de la colegi și a trecut în rezervă.

Felicitări pentru o carieră deosebită! Reprezentanţii ISU Mureş le mulțumesc pentru tot sprijinul și camaraderia de care au dat dovadă şi le urează să aibă parte de multă sănătate și să se bucure de pensie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.