Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Popa Mihai!

Luni, 20 Iulie 2020Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Popa Mihai | imaginea 1 Și-a început cariera pe 5 mai 1986 la Uzina Mecanică Sadu! A fabricat și omologat, pentru prima dată în România, muniție NATO de diferite calibre. A colaborat cu specialiști din mai multe țări, aducându-și aportul la eficacitatea muniției de război fabricată la Uzina Mecanică Sadu. În noiembrie 2006 a părăsit uzina și a ales să se ocupe de securitatea la incendiu a clădirilor din județul Gorj, în cadrul Compartimentului Avizare/Autorizare al ISU Gorj.

Plin de viață, profesionist, cu o cultură generală vastă și mereu cu “vorbele la el”, sunt puțini cei din județul Gorj care nu-l cunosc pe Nea Popa!

Vineri, 17 iulie a.c., Nea Popa a îmbrăcat, pentru ultima oară, uniforma militară! După mai bine de 34 de ani de muncă, a venit vremea să treacă în rezervă, cu drept de pensie. Cu siguranță, colegii vor duce dorul glumelor făcute de Nea Popa, dar cel mai greu va fi să suplinească profesionalismul de care a dat dovadă în toți acești ani!

Reprezentanţii ISU Gorj îi mulțumesc domnului Colonel Popa Mihai pentru tot ce a făcut pentru unitate şi pentru munca pe care a depus-o pentru securitatea la incendiu a clădirilor din județul Gorj. Ori de câte ori va simţi nevoia, este așteptat în vizită și prin glumele dumnealui să le facă ziua mai ușoară!

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Popa Mihai | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.