Pensie lungă şi sănătate! Respect, Onaca Daniel!

Sâmbătă, 04 Iulie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Onaca Daniel | imaginea 1 După 26 de ani, 11 luni şi 11 zile de luptă cu focul şi alte situații de urgență, a agățat toporul de intervenţie în cui. De fapt, l-a primit cadou de la colegii de tură, pe care în ultimii ani i-a condus cu măiestrie la toate intervențiile.

Despre "Danu" se pot povesti multe și multe povești sunt spectaculoase. De două ori în carieră "i-a trecut glonțul pe la ureche", dar pregătirea și norocul l-au ajutat de fiecare dată.

Dacă întrebi colegii de la Detașamentul Arad despre el, majoritatea va spune că a fost un coleg, un pompier și un șef de tură pe care te-ai putut baza. Nu s-a dat niciodată la o parte, a plecat tot timpul cu prima mașină de intervenție, iar acolo, în iadul focului, a fost umăr la umăr cu servanții.

Respect, pensie lungă și frumoasă, Onaca Daniel, și fir întins!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.