Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-şef Buzatu Constantin!

Sâmbătă, 04 Iulie 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Buzatu Constantin | imaginea 1 După 25 de ani petrecuți în familia pompierilor mehedințeni, Plt. adj.-şef Buzatu Constantin, comandant de echipaj în cadrul Staţiei de Pompieri Strehaia, a trecut în rezervă cu drept la pensie. Acesta a primit cu multă emoție "simbolurile" trecerii în rezervă: pălăria, bastonul și placheta onorifică, intr-un cadru festiv, în prezenţa Inspectorului-șef al ISU Mehedinți.

Colegii acestuia i-au urat mulţi ani în care să se bucure sănătos de pensie, rememorând cu nostalgie momentele dificile prin care au trecut împreună pentru salvarea bunurilor si vieților cetățenilor. Reprezentanţii ISU Mehedinţi sunt convinși că şi pe viitor, chiar dacă nu mai face parte din cadrul ISU Mehedinţi, colegul lor va contribui la ajutorarea semenilor în cazul în care va fi nevoie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.