Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Craioveanu Gheorghe!

Luni, 06 Iulie 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Craioveanu Gheorghe | imaginea 1 Peste două decenii în Inspecția de Prevenire.

Vineri, 3 iulie a.c., gândurile colegilor s-au îndreptat spre Plt. adj.-șef Craioveanu Gheorghe. După 24 de ani de activitate ca inspector de prevenire în cadrul ISU Harghita, de la 1 iulie a.c. și-a luat rămas bun de la colegi, aceștia exprimându-și aprecierea, dar și regretul că nu-l mai vor avea alături, fiindu-i recunoscători pentru sprijinul oferit atunci când formau o echipă.

Astfel de momente sunt extrem de emoționante, pentru că despărțirea de colegi înainte de pensie este întotdeauna dificilă. În timp, se formează legături de suflet, iar colegii ajung să-ți devină a doua FAMILIE.

De acum înainte, timpul dedicat profesiei să fie recompensat de multe bucurii și momente frumoase alături de cei dragi! Felicitări pentru întreaga activitate! Să vă bucurați de o pensie îndelungată!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.