Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Găucă Cătălin!

Luni, 20 Iulie 2020Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Gauca Catalin | imaginea 1 "Înțelepciunea vieții e simplă: fă ca pe unde ai trecut tu să fie mai bine ca înainte." (Nicolae Iorga) Acesta a fost motto-ul după care și-a ghidat întreaga carieră militară. 25 de ani de carieră militară s-au încheiat în ziua de joi, 16 iulie a.c., în aplauzele colegilor, pentru Plt. adj.-șef Găucă Cătălin.

Plt. adj.-șef Găucă Cătălin a participat la sute de intervenții, incendii, inundații, asistență persoane și descarcerare, a văzut suferința a sute de persoane. Vor rămâne amintiri de neuitat, trăite din 1995 și până în prezent, alături de salvatorii nemțeni, care au fost ca o a doua familie.

Colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Petrodava" al județului Neamț își exprimă respectul şi aprecierea pentru întreaga activitate desfășurată sub deviza "Audacia et Devotio".

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.