Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-şef Trandafir Sorin Mihai!

Luni, 06 Iulie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Trandafir Sorin Mihai | imaginea 1 La Secţia de pompieri Lehliu Gară, Plt. adj. şef Trandafir Sorin Mihai a ieșit la pensie în aplauzele colegilor.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonier adjutant-şef Trandafir Sorin Mihai a ieșit la pensie.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Secţiei Lehliu Gară, pompierii s-au despărțit pe data de 2 iulie a.c. de unul dintre colegii lor de arme, care după o activitate intensă depusă în slujba țării, se retrage la vârsta de 52 de ani şi 8 luni, pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Plutonier adjutant-şef Trandafir Sorin Mihai şi–a desfăşurat întreaga activitate de pompier militar în cadrul Secţiei Lehliu Gară, a fost încadrat ca şi comandant de echipaj şi conducător de autospeciale, evidenţiându-se pe parcursul întregii cariere ca fiind un cadru activ, un bun coleg şi un adevărat profesionist, dispus să se perfecţioneze în permanenţă şi să-i ajute şi pe colegii săi să-şi ducă la bun sfârşit misiunile încredinţate.

Locotenent-colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector Șef al I.S.U. „Barbu Știrbei” al județului Călărași l-a felicitat pe plutonierul adjutant-şef Trandafir Sorin Mihai, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc colegului lor, Sorin, să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.