Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Istrate Adrian!

Luni, 20 Iulie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Istrate Adrian | imaginea 1 Vineri, 17 iulie a.c., Plt. adj. Istrate Adrian, subofiţer în cadrul Detaşamentului de Pompieri Bârlad, a ieșit din ultima tură de serviciu, după ce a lucrat în serviciul operativ timp de 26 ani. Bucurii alături de familie și prieteni, dar și PENSIE îndelungată!

Plt. adj. Istrate Adrian, subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad, şi-a desfăşurat ultima tură în serviciul cetăţenilor municipiului Bârlad, de la data de 01 august a.c. urmând să fie trecut în rezervă cu drept de pensie, el slujindu-şi semenii nu mai puțin de 26 ani.

În anul 1994, plt. adj. Istrate Adrian și-a început cariera de pompier ca militar angajat pe bază de contract la Detaşamentul de Pompieri Bârlad, el trecând în corpul subofiţerilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă în anul 2007. În toată această perioadă, plt. adj. Istrate Adrian a îndeplinit funcțiile de subofiţer operativ principal, comandant echipaj şi conducător autospeciale, fiind desemnat să îndeplinească și funcţia de ajutor şef Gardă Intervenţie Stingere (G.I.S). Toți colegii știu că feblețea acestui subofițer a fost autoscara mecanică, autospecială pe care o știa și o manevra la perfecție.

Coordonatele întregii sale cariere, cu mii de intervenții la activ, definesc profilul acestui salvator din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui, un om care au dăruit totul meseriei, profund implicat și atașat de subunitatea în care și-a desfășurat întreaga activitate, dar mai ales dedicat semenilor. Ca militar activ, plt. adj. Istrate Adrian a dat dovadă că este un bun camarad și un bun profesionist, participând la intervenții și misiuni complexe, iar mulți dintre colegi au avut câte ceva de învățat de la el.

Reprezentanţii ISU Vaslui îi mulțumesc pentru devotamentul, curajul și modul în care a ales să se implice în rezolvarea problemelor cetățenilor, constituind un adevărat model pentru tinerii salvatori, dar și pentru membrii comunității din care face parte. Îi urează camaradului lor pensie îndelungată și multă sănătate! Bucurii alături de familie și prieteni!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.