Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Matei Marius Iulian!

Sâmbătă, 11 Iulie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Matei Marius Iulian | imaginea 1 Un camard de nota 10 (zece)! Plt. adj. Matei Marius Iulian, subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, a avut parte de o surpriză emoționantă la ieșirea din ultima sa tură de serviciu, după o carieră de 29 de ani în slujba cetățenilor, la Arma "POMPIERI".

MATEO, cum obișnuiesc să-i spunå cu toții, și-a început cariera în anul 1992 ca militar angajat pe bază de contract, iar din anul 2005 a trecut în corpul subofițerilor, ca sergent major.

Un camarad de nota 10 (zece) este opinia unanimă a colegilor săi, care au mărturisit că Mateo era persoana pe care te puteai baza în orice moment, indiferent de situație, un profesionist desăvârșit, onest, curajos, devotat și implicat total în misiunile încredințate echipajului său, împreună obținând de fiecare dată rezultate foarte bune.

Colegii, mulți dintre ei cu lacrimi în ochi, l-au aplaudat și au pornit sirenele autospecialelor de intervenție pentru a-l ajuta să-și îndeplinească ultima misiune din carieră, PENSIONAREA.

Reprezentanţii ISU Teleorman îi adresează calde mulțumiri pentru generosul efort de a sluji țara si cetățenii, multă sănătate, liniște și bucurii alături de familie și prieteni, să se bucure de pensie foarte mulți ani de aici înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.