Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Duminică Gheorghe!

Sâmbătă, 04 Iulie 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Duminica Gheorghe | imaginea 1 Luni, 29 iunie a.c., emoții puternice au cuprins familia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Căpitan Puică Nicolae” al judeţului Argeș. După o carieră deosebită în structurile militare, care însumează aproape 31 de ani, unul dintre pirotehniștii de elită ai inspectoratului a fost trecut în rezervă.

Domnul Plutonier adjutant-șef Duminică Gheorghe și-a petrecut o perioadă din activitate în teatrele de operații din Angola, Bosnia și Herzegovina și Irak, unde orice manevră greșită de forțe era fatală. Acolo a participat în misiunile de distrugere a muniției neexplodate și la deminarea câmpurilor minate.

Printre medaliile, însemnele și alte aprecieri din mai multe țări, acesta se mândrește cu onoarea de a fi medaliat al NATO, pentru activitatea desfășurată în teatrele de operații și cu medalia primită de la Brigada de Geniu Nord a Statelor Unite ale Americii.

Totodată, a fost prezentat și noul coleg, domnul sublocotenent Bodea Bogdan, care a venit de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, fiind încadrat ca ofițer specialist I la Serviciu Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul ISU Argeș.

Reprezentanţii ISU Argeş urează domnului Duminică ani mulți în care să se bucure sănătos de pensie, iar tânărului coleg Bogdan, să aibă o carieră frumoasă alături de personalul ISU Argeș și multe realizări de invidiat!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.