Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Gheţ Gicu!

Luni, 06 Iulie 2020Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Ghet Gicu | imaginea 1 Emoţiile ultimei ture de serviciu au fost trăite joi, 2 iulie a.c., de către Plutonierul adjutant-şef Gheţ Gicu.

Festivitatea de trecere în rezervă s-a desfășurat la Stația de Pompieri Panciu, acolo unde subofițerul și-a desfășurat întreaga activitate, începând cu anul 2007. În decursul acestor ani, în care a îmbrăcat uniforma militară de pompier profesionist, plutonierul adjutant-șef GHEȚ Gicu a căpătat o bogată experiență profesională, îndeplinindu-și cu responsabilitate atribuțiile de serviciu.

La final de carieră militară, care a însumat peste 25 de ani în slujba patriei, profesionalismul, implicarea și determinarea au fost apreciate cu diplomă de excelență oferită de Inspectorul-șef, Colonel Chiscop Flaviu, care i-a mulţumit pentru curajul şi devotamentul de care a dat dovadă în misiuni.

În cadrul ceremoniei de trecere în rezervă, colegii și-au exprimat aprecierea, dar și regretul că nu-l vor mai avea alături la intervenții, fiindu-i recunoscători pentru sprijinul oferit atunci când formau o echipă.

Chiar dacă a intrat pe banca de rezervă, proaspătul pensionar le-a promis camarazilor că, ori de câte ori va avea ocazia, le va fi aproape și îi va încuraja. De acum înainte, timpul dedicat profesiei să fie recompensat de multe bucurii și momente frumoase petrecute alături de familie și cei dragi.

Reprezentanţii ISU Vrancea îi adresează felicitări pentru întreaga activitate şi îi urează pensie îndelungată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.