Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef (r) Popa Nicolae!

Sâmbătă, 11 Iulie 2020Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef  r  Popa Nicolae | imaginea 1 Momente încărcate de emoții l-au marcat, în ziua de miercuri, 1 iulie a.c., pe Plutonierul adjutant-șef (r) Popa Nicolae, care, după 32 de ani petrecuți în structuri militare, le-a dat pentru ultima dată onorul, din statutul de militar, colegilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin.

Au rămas în urmă foarte mulţi ani plini cu situații delicate, neprevăzute, dar și multe momente care l-au marcat și l-au împlinit ca om și profesionist.

Amintirile alături de colegi vor deveni povești pentru viitorii nepoți, iar sirenele mașinilor îl vor face să tresară de fiecare dată când vor trece pe lângă el.

Reprezentanţii ISU Cluj îi doresc multă sănătate, să se bucure în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieții și să aibă parte de o pensie lungă, pe măsura întregii cariere!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.