Pensionări la ISU Bistriţa-Năsăud

Sâmbătă, 11 Iulie 2020Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensionari la ISU Bistrita Nasaud | imaginea 1 Trei dintre cei cinci colegi care au trecut în rezervă în ultima perioadă și-au luat rămas bun de la cei cu care au împărțit, bune și aproape bune, în ultimii zeci de ani. Vocile au tremurat, dar au fost acoperite de aplauzele celor care le-au fost parteneri de nădejde, frați de Armă...

Unul dintre artizanii transformărilor capitale prin care a fost trecută unitatea în ultimii ani, adjunctul inspectorului-șef, Lt. col. (R) Ilie Rînziș, unul din cei mai experimentați oameni din dispeceratul integrat, Plt. adj.-șef (r) Dănuț - Ioan Horga și un pompier salvator de nădejde de la subunitatea din Beclean, Plt. adj. (r) Corin - Narcis Moldovan au primit onorul din partea colegilor alături de care s-au dezvoltat profesional în cariera militară.

Din motive obiective, nu au reușit să fie alături de colegii lor, Lt. col. (r) Florin Răcilă - șeful Centrului Operațional Județean, care a condus structuri operative în ultimii 16 ani, precum și Plt. adj. (r) Dorin Mărginean - pompier salvator cu o lungă carieră în structurile operative ale M.A.I. și M.Ap.N.

Pentru toate eforturile și sacrificiile făcute în sprijinul cetățenilor, reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud le mulțumesc! Gândurile lor vor fi mereu alături de domniile lor și nu vor uita niciodată toate eforturile comune pentru obiectivul principal: oamenii și comunitatea din care fac parte! Sănătate și mult succes mai departe !

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.