Pensionări la ISU Olt

Luni, 06 Iulie 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensionari la ISU Olt | imaginea 1 Aproape 30 de ani s-au aflat în slujba țării, iar începând cu data de 01 iulie a.c. își vor dedica timpul familiei și altor activităților relaxante. Se spune că pensionarea este rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început, iar la finalul unei vieți în slujba semenilor cu siguranță emoțiile sunt mari.

Reprezentanţii ISU Olt le sunt recunoscători pentru întreaga carieră dedicată semenilor: domnilor Colonel (r) Zaharia Lucian Virgil, Plutonier adjutant-șef (r) Păun Gheorghe, Plutonier adjutant (r) Neicu Marin și Plutonier adjutant (r) Gavrilescu Florian!

§ Domnul Colonel (r) Zaharia Lucian Virgil și-a desfășurat activitatea în cadrul Jandarmeriei, în perioada 1990-2008, iar în perioada 2008-2020, s-a aflat alături de salvatorii din județul Olt.

§ Domnul Plutonier adjutant-șef (r) Păun Gheorghe și-a dedicat întreaga carieră meseriei de salvator în structurile de intervenție, fiind încadrat la Subunitatea de pompieri din Caracal începând cu anul 1991.

§ Domnul Plutonier adjutant (r) Neicu Marin și-a desfășurat activitatea în cadrul Ministerului Apărării, în perioada 1993-2007, iar începând cu anul 2007 a fost încadrat în structurile ISU Olt.

§ Domnul Plutonier adjutant (r) Gavrilescu Florian și-a desfășurat activitatea în cadrul Ministerului Apărării, în perioada 1994-2004, iar începând cu anul 2004, după înființarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, s-a alăturat salvatorilor olteni.

Tuturor le sunt adresate mulțumiri pentru efort, pentru dăruire, pentru că au pus interesul țării pe primul loc și li se urează pensie lungă și multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.