Avansări în grad și treceri în rezervă la ISU „Basarab I” Dâmboviţa

Vineri, 07 August 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Avansari in grad si treceri in rezerva la ISU  Basarab I  Dambovita | imaginea 1 Luni, 3 august a.c., la sediul ISU ”Basarab I ” Dâmbovița, a fost organizată o activitate marcată de două momente emoționante pentru pompierii dâmbovițeni.

În prima parte a acesteia s-a dat citire ordinului de de avansare la termen (la îndeplinirea stagiului minim în grad), în gradul următor, începând cu data de 01 august 2020, pentru 44 cadre militare (8 ofiţeri, 35 subofiţeri şi un maistru militar). Cu această ocazie, reprezetnanţii ISU Dâmboviţa îi felicită pe toți cei avansați şi le doresc succes în plan profesional!

Cel de al doilea moment a fost și cel mai emoționant, fiind vorba despre festivitatea de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a trei subofițeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa:

  • plutonier adjutant-șef PLOP Florin - Nicolae din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgoviște;
  • plutonier adjutant-șef LĂȚA Constantin - Cătălin din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgoviște;
  • plutonier adjutant-șef STOICA Răducu din cadrul Gărzii de Intervenție Potlogi.

Cu ocazia pensionării, celor trei cadre militare li s-au conferit diplome de apreciere, în semn de mulțumire pentru profesionalismul, curajul și implicarea de care au dat dovadă în întreaga activitate profesională desfășurată în cadrul instituției.

Acum, la finalul carierei lor, colegii își exprimă cele mai sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi. Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă, dragi colegi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.