Pensie lungă şi sănătate! Respect, Col.(r) Păun Ovidiu şi Plt. adj.-șef(r) Casian Alexandru-Adamache!

Vineri, 07 August 2020Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Col  r  Paun Ovidiu si Plt  adj  sef r  Casian Alexandru Adamache | imaginea 1 Vine un moment în care trebuie să ne despărțim de camarazi dragi, oameni care au servit Patria mai bine de un sfert de secol.

Vineri, 31 iulie a.c., într-un cadru festiv, la sediul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, unde sub semnul Armei Pompieri și-au dedicat cu credință, curaj și devotament aproape 30 de ani, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a Col. (r) Păun Ovidiu, locțiitor comandant de detașament și a Plt. adj.-șef (r) Casian Alexandru-Adamache, șef gardă de intervenție.

La final de carieră, în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate desfășurată, pentru profesionalismul de care au dat dovadă în decursul anilor, le-au fost înmânate Diplome de Excelență din partea comenzii unității.

Colegii le doresc ca pensionarea să fie o perioadă specială, cu multe realizări pe plan personal, sănătate, bucurii alături de cei dragi şi le adresează felicitări pentru frumoasa carieră militară!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.