Pensie lungă şi sănătate! Respect, Maistru militar Ursu Mitică!

Joi, 20 August 2020Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Maistru militar Ursu Mitica | imaginea 1 După o lungă perioadă de activitate desfășurată în cadrul ISU Mehedinți, Maistrul militar URSU Mitică și-a luat rămas bun de la colegi într-un cadru festiv organizat la Staţia de Pompieri Vinju-Mare, acolo unde şi-a desfășurat ultima parte a activității.

Repartizat în instituție în martie 1995, maistrul militar Ursu Mitică și-a dedicat timpul întreținerii și reparării tehnicii de intervenție, adaptându-se cu ușurință modernizării autospecialelor folosite de pompieri pentru intervenţia în situații de urgență.

Marţi, 18 august a.c., într-un cadru festiv emoționant, colegii, dar și conducerea inspectoratului, i-au urat să se bucure de pensie cât mai lungă, cu sănătate și împliniri. În semn de mulțumire pentru întreaga activitate desfășurată, i-a fost înmânată Placheta de onoare a ISU Mehedinți.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.