Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Ardelean Teodor şi Plt. adj.-șef Heredea Nicolae!

Vineri, 07 August 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Ardelean Teodor si Plt  adj  sef Heredea Nicolae | imaginea 1 După aproape 29 de ani de serviciu militar, doi pompieri ai Detașamentului Ineu, Garda Nr. 2 de Intervenție Chișineu Criș au agățat pușca și furtunul în cui, pușca pentru că mai bine de un deceniu au fost în rândurile camarazilor de la MAPN, apoi trecând în corpul salvatorilor.

AU fost doi colegi adevărați, care și-au îndeplinit cu succes misiunile de intervenție încredințate, respectând cu sfințenie jurământul de credință.

Plutonier adjutant-şef Ardelean Teodor Lucian şi Plutonier adjutant-șef Heredea Nicolae Dorel au predat pentru ultima dată serviciul, în dimineața zilei de 3 august a.c.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.